Moció conjunta de l’oposició per aturar el funcionament actual de l’aparcament de Formentor

L’oposició municipal presenta una moció a fi que l’Ajuntament obligui la propietat de l’Hotel a deixar d’explotar l’aparcament de Formentor

Reclama igualment l’obertura immediata de l’aparcament, de forma gratuïta mentre no s’aprovi l’ordenança que reguli els preus


Per tercera vegada, els grups municipals de l’oposició (Unides Podem Pollença, Junts Avançam i Alternativa) presentam una nova moció en relació a l’aparcament gran de Formentor.

Com se sap, la societat mercantil “Immobiliària Formentor SAU” (propietària de l’hotel) explota, sense títol habilitant d’ocupació aquest aparcament, que des del mes de juny del 2021 és de titularitat municipal, com a cessió obligatòria per la llicència de reforma de l’hotel.

La moció, després de l’exposició de motius, acaba proposant:

1. L’immediat cessament de de l’explotació, sense títol habilitant, de dit aparcament per l’empresa INMOBILIARIA FORMENTOR SAU.

2. Que la Intervenció municipal, demani quanta documentació  i informes tècnics, econòmics i jurídics que estimi pertinents, i dictamini sobre els ingressos obtinguts per l’empresa explotadora dels aparcaments des del passat 18/06/2021 fins la data de cessament efectiu de l’explotació, com a base perquè l’Ajuntament articuli les accions que legalment correspongui contra  l’empresa  INMOBILIARIA FORMENTOR SAU.

3. Requerir a INMOBILIARIA FORMENTOR SAU, perquè en un termini de 10 dies hàbils presenti davant la Intervenció municipal els comptes societaris, estats comptables i justificants actualitzats d’ingressos  i despeses de l’explotació de l’aparcament des del passat 18/06/2021.

4. La immediata obertura a l’ús públic general de dit aparcament.

 Davant la caducitat “sobtada” de l’expedient de revocació de llicència que va iniciar l’Ajuntament de Pollença (forçat, l’equip de Govern, per la pressió de l’oposició), ens veiem obligats a tornar a exigir el compliment de la legalitat i la fi d’una situació totalment anòmala.

Font, Punt Informatiu

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.