El regidor d’Unides Podem Pollença realitza 4 donacions a diferents associacions de Pollença

Com realitzat a l’any 2020 (veure aquí notícia) i l’any 2021 (veure aquí notícia), i seguint l’anunciat des de gairebé l’inici de la legislatura 2019-2023, informem de les donacions de l’excedent de sou de l’any 2021. Recordam que Unides Podem Pollença no estava d’acord (i així segueix sent) amb la pujada de sous i dietes que va realitzar l’equip de Govern de dretes, conformat inicialment per Tots per Pollença, Unió Mollera Pollencina i el Partit Popular. Posteriorment, va afegir-s’hi El Pi, que no va protestar i va sumar-se als sous actuals aprovats el dia 02/07/2019 en sessió Plenària extraordinària. Nosaltres, després d’anar treballant diverses propostes en diferents Grups de Treball (09/07/2019 i 10/02/2020 concretament), vàrem decidir que anualment faríem una donació a:

 • Entitats Socials de Pollença
 • Projectes de caràcter social, cultural, esportiu, artístic, etc., que siguin d’interès i que lluitin pel bé comú, realitzats per persones (individuals o grups) de Pollença

Com? A partir de calcular la diferència entre les antigues retribucions per ser portaveu d’un Grup Municipal (legislatura 2015-2019, 6.000€ bruts anuals) i la nova (8.400€ bruts anuals), una vegada reconegudes les obligacions tributàries del nostre regidor. Per tant, fets els càlculs sobre les retribucions de l’any 2021, el resultat ha donat un excedent de 2.040€. Avui, 30 de juny, s’han fet les transferències a les 4 associacions / projectes (510€ cada una) que detallam a continuació:

 • Associació Arrels Marines: entitat sense ànim de lucre que realitza projectes i actuacions enfocades a la conservació, manteniment i defensa del medi natural. També realitza una tasca de difusió i d’educació mediambiental, prioritzant una planta vital per el nostre ecosistema, la posidònia.
 • Esbart de Sant Jordi (Colla Gegantera): entitat sense ànim de lucre que fomenta la cultura pròpia, acudint a múltiples actes amb tradició del nostre poble. Treuen a relluir caparrots i gegants per recordar alguns dels nostres orígens i permeten conservar l’essència de moltes festivitats.
 • Club Voleibol Pollença: seguim amb la línia d’ajudar a clubs esportius que fomenten esports diferents dels tradicionals / més coneguts i/o practicats. Enguany, hem escollit aquest esport i el Badminton per apostar per un Municipi amb diversitat d’esports a practicar. La donació pot servir per adquirir, per exemple, material com pilotes, xarxes i altres necessitats del Club.
 • Club Badminton Pollença: com l’exposat anteriorment, el Badminton també és un esport amb menys visibilitat mediàtica que volem ajudar a donar-se a conèixer. Amb la donació, podran adquirir material com raquetes, volants, xarxes i altres necessitats del Club.

Seguirem sent coherentstransparents i animam la ciutadania a que si coneix iniciatives que considera positives i que fan una tasca social que pot requerir d’un suport econòmic puntual, mos les enviï. Estarem encantats/des de rebre propostes per anar pensant la donació a fer l’any que ve respecte de les retribucions de tot l’any 2022. Tot i haver proposat i reiterat en diverses ocasions que mos mostràvem disposats/des a col·laborar per repensar les retribucions que tenim com regidors/es, aquest equip de Govern no fa cas, i no en farà fins final de legislatura (ho hem proposat a sessions plenàries, a les al·legacions als pressupostos de 2020 i 2021, i a les de 2022).

Trobareu, al nostre apartat de transparència, el document complet on llegir amb més detall la informació ara exposada (càlcul, donació, justificació, …). Hi arribareu seguint l’enllaç següent: aquest enllaç.

Finalment, volem recordar les donacions fetes els anys anteriors:

L’any 2020 es va fer una donació de 1.200€ (el càlcul havia sortit de 1.008€, però es va estimar oportú pujar-ho per la situació provocada per la COVID-19), a les entitats:

 • AFAMA (400€)
 • UNDERMOLL (400€)
 • ONIT (400€)

L’any 2021 es va fer una donació de 1.700€ a les entitats:

 • Associació Cultural Cap de Fibló (400€)
 • Associació d’Artesans/es de Pollença (400€)
 • Club Esportiu de Patinatge de Pollença (400€)
 • Associació Cat Protection Pollença (400€)
 • Món Verd (manteniment plana web) (100€)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.