Aconseguim el reinici de l’expedient d’investigació de la vacunació de la Sra. Cerdà, regidora de l’Aj. de Pollença

L’OPOSICIÓ DE POLLENÇA CELEBRA EL REINICI DE L’EXPEDIENT D’INVESTIGACIÓ DE LA VACUNACIÓ DE LA SRA. FRANCISCA CERDÀ NADAL PER PART DE L’OAIB

Unides Podem Pollença, Junt:s Avançam i Alternativa per Pollença vàrem sol·licitar conjuntament el passat 18/02/2022 que l’Oficina de Prevenció i Lluita Contra la Corrupció a les Illes Balears reiniciés el procediment d’investigació, en base a l’article 40 del seu Reglament de funcionament i règim interior, al considerar que les actuacions de la Sra. Cerdà es podrien considerar com infracció molt greu.

Així, hem tengut constància que s’ha reiniciat, com vàrem sol·licitar, l’expedient que inclou el cas de vacunació de Pollença de la Sra. Francisca Cerdà Nadal. La caducitat de l’expedient, tant celebrada per l’equip de Govern, especialment per el batle Tomeu Cifre Ochogavía, fou una anomalia en el funcionament del procediment per part de l’OAIB, en cap cas un reconeixement que les actuacions de la regidora Cerdà fossin correctes.

L’article 40 del Reglament de l’OAIB exposa clarament que en els casos on no s’hagi produït la prescripció de les accions investigades, es podrà reiniciar un nou procediment d’investigació, incorporant els actes i tràmits que consten en l’expedient, contingut del qual s’haurien mantingut igual si no s’hagués produït la caducitat.

Per tant, els nostres informes detallats enviats en data 05/02/2021 i 15/03/2021, així com l’escrit enviat el dia 06/12/2021 amb el que adjuntàvem les declaracions d’Antoni Pons, ex-director de la residència que desmuntava la versió en la que s’havia recolzada la Sra. Nadal, seguiran tenint rellevància dins la investigació. 

Estem expectants de saber si ara el batle i la Sra. Cerdà tornen a “celebrar” que l’OAIB actuï. Cal recalcar que tots els partits signants estem contra qualsevol cas de vacunació que hagi infringit els protocols, que hagi suposat un tracte de favor i abús de poder, i s’hagi saltat la coa en moments durs de pandèmia on qui necessitava protecció era la població vulnerable. En cap cas, polítics/ques sense ètica ni moral.

Pollença, 9 de març de 2022

COVID-19, font PIXABAY

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.