Exigim una resolució basada amb el diàleg i les explicacions pel cas quotes 2019 de l’Escoleta La Gola

UNIDES PODEM POLLENÇA I ALTERNATIVA PER POLLENÇA RECLAMEM UNA EXPLICACIÓ I INFORMACIÓ DIGNA PER A LES 52 FAMÍLIES DE L’ESCOLETA PÚBLICA A LES QUE EN TOTAL L’AJUNTAMENT DE POLLENÇA RECLAMA 6.810,5€

Aquests dies ha transcendit per diversos mitjans i des de l’equip de Govern actual i l’anterior que l’Ajuntament de Pollença està enviant requeriments de pagaments a 52 famílies per un import total de 6.810,50€ per serveis rebuts a l’escoleta municipal de La Gola a l’any 2019. També que es varen percebre, de forma indeguda per part de l’Aj., 2.985,5€ que s’han de retornar.

Des d’Unides Podem i Alternativa per Pollença assistim amb sorpresa al creuament d’acusacions entre els actors polítics que tenen i han tingut responsabilitat de Govern (estant UMP implicada en les 2 legislatures, no semblant que tengui cap responsabilitat amb el succeït), i que encara no s’hagi organitzat, com sembla lògic que s’havia de fer, una reunió d’urgència entre regidors d’Educació actual i anterior, famílies i el responsable del departament d’Intervenció. Les famílies, al cap i a la fi, no han rebut per part de l’Ajuntament cap explicació. Només una carta freda que els reclama diners. Quin sentit té que me reclamin diners quan he pagat el que sempre m’han sol·licitat? Quina culpa en tenc? Són preguntes totalment lògiques i que nosaltres també ens feim.

Recordam que quan es va començar el tràmit de la nova Ordenança que regula el preu públic, el propi estudi econòmic financer es va fer amb gran dificultats perquè, bàsicament, des de 2010, no s’estava aplicant estrictament l’Ordenança i que hi havia un “ball de xifres”. Des de 2010 han passat diverses legislatures i equips de Govern, no tot se perd per una banda. S’ha tardat massa a actualitzar l’Ordenança i això no és culpa de les famílies, sinó dels actors polítics. També vàrem exigir, que s’establís un Reglament de funcionament de l’Escoleta, per establir els serveis a prestar i que això facilités després l’elaboració d’una Ordenança amb preus per cada servei. El Reglament, tot i que hi havia acord que era necessari, tampoc ha avançat i sospitam que no s’ha fet cap passa. Prioritats amb l’escoleta Municipal…

Amb tot, assistim amb tristesa a l’etern duel del “y tú más”. Per això, exigim que per responsabilitat, es convoqui urgentment per part del Consistori a totes les famílies afectades, reunint totes les parts i que, per evitar un espectacle de retrets polítics, hi assisteixi l’interventor per explicar què ha passat. Si s’han anat fent objeccions per la seva part, és perquè no s’estaven fent les coses com pertocava. Ni més ni menys. Tot i això, segueix estant fora de lloc que ara, època de pandèmia i havent pagat les famílies el que l’Ajuntament els demanava en tot moment, aquestes hagin d’assumir despeses extraordinàries, com si la culpa fos seva. De fet, també aprofitem aquest comunicat per animar a totes les famílies a que reclamin, per escrit, aquests requeriments de pagament i que aprofitin l’escrit per sol·licitar la reunió que esteim exigint.

Calen explicacions i que se doni la cara. No val amagar-se rere una carta.

Entrada Escoleta Municipal La Gola, Google Maps

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.