Reunió profitosa amb veïns/es de Pollença: futur i noves infraestructures de carreteres, Podem al capdavant

Com vàrem anunciar fa uns dies, des d’Unides Podem Pollença havíem organitzat una reunió per parlar dels projectes de carreteres a Pollença: les esperades rotondes s’acosten.

Varen assistir 25 persones, incloent l’Associació de veïns/es de la Cala Sant Vicenç, per conèixer els projectes de 3 infraestructures 🏗🛣 molt importants per Pollença que es licitaran durant aquest any, i s’espera poder iniciar obres a finals de 2022, com a molt tard, principi de 2023. Recodem, rotonda de La Punta (entrada Cala Sant Vicenç), rotonda al Polígon i rotonda a l’entrada del Roser Vell, amb una modificació del tram entre aquesta última i la rotonda del Gall per fer-lo més segur i integrat dins l’entorn urbà i del paisatge. Des d’Unides Podem Pollença celebram l’acollida que han rebut els projectes, els comentaris i suggerències de millora que ha fet la ciutadania i agraïm a Iván Sevillano i el seu equip la dedicació per respondre, orientar i recollir propostes que treballaran les properes setmanes, abans d’aprovar inicialment els projectes. El regidor Muller ha agraït la presència dels veïns/es i els ha convidat a participar en una trobada oberta que hauria de caracteritzar, sempre, l’acció política. ✊🏽💜

Algunes imatges de la trobada!

Explicant els projectes
Presentant la reunió

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.