Projectes de carreteres a Pollença: les esperades rotondes s’acosten.

Des d’Unides Podem Pollença convidam a la ciutadania de Pollença a reunir-nos el proper divendres dia 14/01/2022 amb el conseller Iván Sevillano, del Departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell Insular de Mallorca per tractar algunes novetats que veurem a Pollença abans d’acabar la legislatura a maig 2023 (principalment el projecte de les noves rotondes tant esperades) i repassar actuacions actuals. La trobada serà a la Biblioteca de Can Llobera (Pl. Vella, 7), a les 19.00 h, a la sala d’exposicions (primer pis). Es convida a qualsevol persona a que hi acudeixi per demanar dubtes, veure els plànnols del projecte, … Es respectarà la normativa sanitària en quant a ventilació, distància de seguretat i mascareta obligatòria.

Com explicat a la nostra web quan es va millorar la seguretat de l’accés al Puig de Maria, a principi de legislatura vàrem sol·licitar una reunió amb el Departament de Mobilitat i Infraestructures, per tractar alguns punts del nostre programa electoral. Vàrem sol·licitar millores per a un accés més segur entre Pollença i el Puig de Maria (tasca realitzada), i informació i terminis per la realització de rotondes que són demandes històriques, alguna d’elles, dels veïns/es del Municipi. Ens referim concretament de la futura rotonda de La Punta, per poder accedir a la carretera que condueix a la Cala Sant Vicenç amb molta més seguretat.

Així, divendres el conseller Iván Sevillano ens explicarà aquests futurs projectes, que són: rotonda de La Punta, rotonda d’entrada i sortida del Polígon de Pollença, i finalment rotonda d’entrada de Pollença (entrada al Roser Vell). El matí de divendres el conseller ens ha informat que també es reunirà amb el batle per explicar-li el que a l’horabaixa la ciutadania podrà veure. Volem agrair la tasca del Departament i del conseller que farà realitat tres noves infraestructures que milloraran la seguretat del tràfic i significaran un nou model de circulació, basat en la velocitat moderada i l’augment de la sensació d’estar a una ronda integrada dins la trama urbana de Pollença. Això implica una major integració paisatgística i més elements naturals com arbrat. Els plànols i tot el projecte estan en fase final de redacció i convidem a que la ciutadania pugui acudir per veure’ls i comentar-los. Can Llobera, 14/01/2022, a les 19.00 h, sala d’exposicions.

Ubicació futura rotonda de La Punta (entrada Cala Sant Vicenç), font google maps 2022

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.