Tornem a exigir la dimissió de la Sra. Francisca Cerdà i del batle de Pollença. La vacunació forçada

Des de l’oposició, tornem a exigir que la Sra. Francisca Cerdà i el Sr. Bartomeu Cifre dimiteixin dels seus càrrecs. Les informacions aparegudes avui al Diari de Mallorca (entrevista a l’ex-director de la residència) són molt pertorbadores. Us deixem la NDP perquè la pugueu descarregar, així com el seu contingut íntegra a continuació:

EXIGIM LA DIMISSIÓ DE LA REGIDORA FRANCISCA CERDÀ I DEL BATLE BARTOMEU CIFRE

Unides Podem, Junts Avançam i Alternativa per Pollença exigim la dimissió de la regidora Francisca Cerdà per fer que el director de la Residència del moment l’inclogués a la llista per poder vacunar-se i després instar-lo a que l’encobrís, així com la dimissió de Bartomeu Cifre, batle de Pollença per encobrir tota la situació

Des de l’oposició exigim la dimissió de la regidora Francisca Cerdà per fer que el director de la Residència del moment l’inclogués a la llista per poder vacunar-se i després instar-lo a que l’encobrís, tal i com ha confirmat el mateix ex-director Toni Pons (Toni Pons: «La edil Cerdà de Pollença hizo que la incluyera en la lista para poder vacunarse» (diariodemallorca.es) ). Sembla inclús que la pròpia regidora, responsable de Benestar Social, Residència Social i EMSER 2002 SLU hauria demanat que el seu marit es vacunés, un fet totalment insòlit.

Les declaracions de Toni Pons no venen més que a desmuntar la versió oficial de que la vacunació s’havia dut a terme complint tots els protocols i sense suposar cap privilegi ni tracte de favor algun cap a la regidora. Es demostra que el que havíem denunciat des de l’oposició, tant de forma pública com a l’Oficina de prevenció i lluita contra la corrupció de les Illes Balears, era cert, i que la regidora va aprofitar el seu càrrec per vacunar-se quan no li corresponia. El batle també és responsable directa d’aquests fets per encobriment i per haver dit al director què havia de dir, i què no, a la roda de premsa. Esperem que l’OAIB tengui en compte aquests nous fets abans de resoldre l’expedient d’investigació que té en marxa.

Tot això amb l’agreujant de que per aconseguir-ho, ambdós càrrecs varen instar a un empleat municipal per a que, vulnerant els protocols establerts, fes possible la vacunació, i que a posteriori, i molt pitjor encara, mentís públicament per salvar el seu càrrec.  I és que l’actuació de la regidora Francisca Cerdà amb el tema de la vacunació no pot ser més vergonyosa; recordem que després de la vacunació irregular, i quan començaren a sorgir els primers rumors la regidora va mentir negant els fets. Davant la pressió pública, va acabar per admetre que sí s’havia vacunat, tot i que sempre complint els protocols, i vestint-ho amb una justificació de caràcter tècnic, que ara queda demostrat que també era mentida.

Per tot això, per vacunar-se de forma irregular, per mentir a la ciutadania, i per instar a un treballador municipal a vulnerar els protocols i a mentir públicament per a salvar el càrrec, entenem que la regidora Francisca Cerdà no pot seguir ocupant el càrrec de regidora i exigim la seva dimissió immediata. També exigim que el batle la destitueixi si la Sra. Cerdà no té la ètica de renunciar i dimitir del seu càrrec. Així mateix, el fet que el batle hagi encobert tot l’assumpte i hagi participat directament de tot l’entramat fa que no pugui seguir sent batle. Per tant, també n’exigim la dimissió.

Finalment, cal preguntar als altres partits polítics del pacte de l’Ajuntament de Pollença (UMP, PP i El PI) si tornarien a votar en contra de la moció de reprovació que vàrem presentar al març passat, i si segueixen considerant que l’actuació del seu soci de govern, Tots per Pollença, és l’exemple que ha de seguir la classe política. Pollença es mereix això?    

Pollença, 05/12/2021

Imatge del dia de la roda de premsa a l’Ajuntament de Pollença on es justificà la vacunació amb criteris tècnics

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.