Consideracions en matèria d’educació; subvenció de llibres i material escolar?

Des d’Unides Podem Pollença vàrem realitzar una al•legació al Pressupost General de l’any 2020 perquè hi hagués una partida per “beca llibres escolars i material”, partida inexistent, per un crèdit de 10.000€ 📚✏️🖌🖍📔

L’equip de Govern la va acceptar i inclús la va augmentar a 20.000€, el qual ens va alegrar. El nom resultant, “subvenció llibres i material escolar”. Res més s’ha sabut. El passat 18/08/2020 se li va demanar al regidor Delegat d’Educació, el Sr. Josep Marquet, i va dir que la subvenció aniria “al següent Ple”. Pensàvem seria al Ple extraordinari urgent dem 27/08/2020, però no hi va anar 🤷🏻‍♂️🤷🏽‍♀️. No sabem quan hi anirà, com tampoc sabem com és possible que encara no s’hagi duit a Ple aquesta subvenció, tant important en aquests moments i amb el curs escolar a punt de començar. Tampoc se’ns ha fet partíceps de la creació de les bases, quan també semblava podríem participar… qüestió de prioritats, suposam 😔.

Aprofitam per demanar públicament la convocatòria del Consell Escolar Municipal per tractar assumptes d’inici de curs, que se pugui informar de les mesures per assegurar la neteja dels centres educatius i per donar cumpliment a l’acord del passat Consell on es va dir que almenys es farien 3 trobades a l’any. És una reivindicació que vàrem fer per donar cumpliment a l’article 28 del Reglament Municipal del Consell Escolar Municipal de Pollença (BOIB núm. 78, 30/05/2009) que especifica que hi haurà un mínim d’una sessió ordinària per trimestre i coincidint amb inici i finalització del curs escolar.

Font; pixabay
Font; pixabay

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.