Presentam al·legacions a l’aprovació inicial del Pressupost General 2020 de l’Ajuntament de Pollença

Descarrega al següent enllaç el document sencer!

Al·legacions Unides Podem al Pressupost 2020 Pollença


Una feina llarga i intensa per veure què era possible, què no… Unides Podem Pollença, havent estudiat tota la documentació existent, parlat amb els STM, revisat els programes electorals dels diferents partits polítics presents a la Corporació i revisant les pròpies propostes realitzades abans i després de les eleccions del 26 de maig 2019, demana principalment:

➔ Inversió en noves tecnologies 🖥📲, més subvenció de targeta ciutadana EMT 🚌 (pàg. 3 i 19)

➔ Nova partida per elaborar un Pla de Joventut actualitzat i començar a projectar un Casal per Joves 📄🙅🏽‍♀️🙅🏽‍♂️ (pàg. 5 i 19)

➔ Aclarir el futur del skatepark🛹 🛴 i el rocòdrom 🧗🏼🧗🏻‍♀️, i una nova partida per fer un projecte de remodelar la pista de futbet de Pollença incorporant plaques solars 🗂⚽️⛸ (pàg. 5-6 i 19)

➔ Estudiar municipalitzar el servei de platges 🏖 i elaborar un projecte per instal·lar pèrgoles metàl·liques a diferents pàrquings amb plaques fotovoltaiques 🏗🌞 (pàg. 6-7 i 20)

Incrementar a 350.000€ la partida per fer front al COVID-19📈💰i també les partides de compra d’aliments, ajudes necessitats urgents i subvencions entitats socials. Crear un Servei de Mediació d’habitatge 🏡 i iniciar un estudi tècnic pel Projecte RADARS 👀👨🏾‍🦳👵🏼. També augmentar la subvenció a les entitats de la Tercera Edat (pàg. 7 a 9 i 20)

➔ Crear una beca de llibres escolars anual 📚📖i pujar les subvencions a les AMIPA, així com crear-ne 2 de noves per l’AMIPA Escoleta la Gola i AMIPA Escola de Música (pàg. 9-10 i 21)

Baixar certes partides dedicades a Festes i al Festival de Música 📉 (pàg. 10 i 21)

➔ Crear subvencions per donar suport als comerços ✊🏽🧾 (possible nova plataforma venta online, digitalització i millora eficiència energètica) 🌐♻️ i augmentar la partida de promoció dels productes locals i de proximitat (pàg. 11-12 i 22)

Baixada sous, dietes regidors/es i assignacions grups municipals ⬇️💵 així com aprovar una nova RLT pactada per regular la productivitat del personal 📂📒(pàg. 12 a 17 i 22-23)

➔ Discutir les modificacions d’Ordenances per rebaixar preus d’OVP, fems, taxa de mercats… així com la rebaixa de tributs com IBI i IAE 🗣👂🏼 (pàg. 17-18)

Com comentat a l’inici de l’exposició de motius, és decepcionant veure la nul·la publicitat activa que s’ha fet d’aquest Pressupost des de la seva aprovació inicial…

Més enllà dels Consells d’Àrea (que s’haurà de revisar el seu funcionament i format, ja que no els vàrem considerar gaire participatius), s’hauria pogut penjar perfectament a la pàgina web en la carpeta corresponent dins l’apartat d’exposició pública, on ara mateix nomes hi trobam l’anunci publicat al BOIB. El Sr. David Alonso va comentar per correu electrònic el dia 05/05/2020 que segons la legislació, no era obligatori penjar-lo. Com vàrem comentar en aquest comunicat, no hi esteim gens d’acord i va ser una decisió d’augmentar l’opacitat de l’Administració pública cap a la ciutadania.

Infografies resum, decarrega-les i comparteix!

Infografies al·legacions Pressupost 2020Infografies al·legacions Pressupost 2020 (3)Infografies al·legacions Pressupost 2020 (2)Infografies al·legacions Pressupost 2020 (1)

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.