També penjam el Pressupost inicialment previst per l’any 2020…

Seguint el fet pels companys i companyes d’Alternativa per Pollença també penjam aquí el document on trobareu el Pressupost General de l’Ajuntament de Pollença, inicialment aprovat el passat 17/04/2020 (aquí el nostre resum). Teniu fins el proper dilluns 11/05/2020 per consultar-ho i presentar al·legacions.

√ EXPEDIENT APROVACIÓ INICIAL

La petició va ser formulada pels companys i companyes de Junts Avançam, amb una resposta més que decebedora del Sr. David Alonso, regidor delegat de l’Àrea d’Hisenda i Contractació, que feia una intensa recerca, sembla, per trobar un article (133.4 de la LPAC, Llei 39/2015, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques), que diu:

Podrá prescindirse de los trámites de consulta, audiencia e información públicas previstos en este artículo en el caso de normas presupuestarias u organizativas de la Administración General del Estado, la Administración autonómica, la Administración local o de las organizaciones dependientes o vinculadas a éstas…

Podrá… és OPCIONAL. I el Sr. David Alonso, així com la resta de l’equip de Govern, han optat per no afavorir la transparència, no afavorir la participació ciutadana (i això que hi ha una Àrea delegada específica de Participació Ciutadana), i no mostrar de nou la consolidació de l’espectacular pujada de sou dels qui manen…

Per tant, posam el document a disposició i esperam (encara), que se’ns convoqui per reunions amb contingut important i decisió pel futur del poble: mesures socioeconòmiquesprojectes de futur intencions d’execució de la partida de 150.000€ per pal·liar els efectes del COVID-19. També per poder debatre propostes interessants com les que va presentar Alternativa per Pollença, un document al que donam explícitament suport i que pensam seria molt positiu discutir entre tots els grups i amb els Serveis Tècnics Municipals.

coins-1015125_1920

Imatge de Steve Buissine. Font, Pixabay

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.