Carretera vella Pollença – Lluc… s’acosten solucions!

Avui ha sortit la nota informativa des del Consell Insular de Mallorca (consulta-la aquí!) que afirma el següent:

El Consell iniciarà aproximadament en cinc setmanes les actuacions previstes per arreglar la carretera vella de Pollença a Lluc

Fotografia enviada per un veï

Fotografia enviada per un veí / veïna d’un tram de la Carretera

El Consell de Mallorca repararà en diverses fases la Carretera Vella de Pollença – Lluc. Des d’Unides Podem Pollença celebram aquesta realitat i que com diu la consellera, n’Aurora Ribot, aquest és un compromís amb l’Ajuntament i les veïnes i veïns de Pollença. Fa setmanes (inclús mesos) que des del nostre Grup Municipal hem anat mantenint converses i també una reunió presencial a Palma perquè se’ns expliqués la situació, les passes que s’estaven donant i, també ho hem de dir, hem estat molt insistents amb accelerar la solució a aquesta problemàtica que ha durat massa temps. També hem dialogat amb el batle, el Sr. Cifre, perquè assumptes com aquest superen de molt el color polític i la posició que tenim a l’Ajuntament; unió i cooperació entre administracions, ni més ni pus.

Tenim constància d’una “concentració i caminada per un Camí Vell de Lluc DIGNE”, el proper 22/03/2020. Celebram que les persones afectades exerceixin el seu dret manifestar-se, tenen tota la legimitat per fer-ho. I també celebram que la solució al problema s’hagi activat, veient-se bona col·laboració entre el departament de Mobilitat i Infraestructures i el de Sostenibilitat i Medi Ambient.

Ara resta veure com anirà aquesta prova inicial en un tram d’uns 200 metres (afirma la nota institucional). Tornarem a ser insistents perquè si és l’opció guanyadora, aquesta es disposi a concurs públic d’una forma eficaç ràpida, per acabar de donar solucions no només a veïns i veïnes de la carretera vella de Pollença a Lluc, sinó als senderistes que hi caminen, als qui ens visiten i als qui hi passen cada dia perquè llauren un camp.

El dit, la política al servei del poble i de les seves necessitats. Seguirem col·laborant de forma responsable i fent d’intermediaris si fa falta. I, com no pot ser d’altre manera, recolzarem les iniciatives que puguin sorgir si l’Ajuntament de Pollença no se veu suficientment recolzat, sigui per l’administració que sigui.

Vídeo enviat per un veí / veïna d’un tram de la Carretera en dia de pluja

Hi ha 2 comentaris

  1. […] Ja el 10 de març vàrem emetre aquest comunicat on informàvem de que havíem estat constants i insistents amb la companya, Aurora Ribot, perquè aparegués una solució al problema de la Carretera. També celebràvem la reunió que volien convocar els veïns i veïnes per tractar el tema, que es va haver de posposar donat l’inici de l’Estat d’Alarma. Finalment, assenyalàvem que si la prova pilot dels 200 metres no funcionava, demanaríem altres mitjans i si funcionava, que s’apliqués a tot el camí. Veure la nota aquí! […]

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.