Comunicat conjunt d’Unides Podem Pollença, Junt:s Avançam i Alternativa per Pollença

UNIDES PODEM POLLENÇA, JUNT:S AVANÇAM I ALTERNATIVA PER POLLENÇA exigeixen la compareixença immediata del regidor de festes del Port de Pollença perquè expliqui públicament el tracte denigrant cap a les dones que es pogué veure en l’espectacle de la festa de carnaval del passat cap de setmana.
El passat divendres, durant el ball de màscares organitzat per l’Ajuntament de Pollença a l’envelat del Moll, es va produir un espectacle denigrant cap a la integritat de les dones organitzat amb recursos municipals. En el que havia de ser una festa de fresses i diversió on hi cap la sàtira i la befa, a la qual hi participaven menors i joves de la localitat, hi va tenir lloc un espectacle eròtic en què es banalitzà la figura de les dones, mostrant-la com un objecte sexual i reforçant així l’estereotip sexista.
Davant aquests fets tan greus, des de Junt:s Avançam, Unides Podem Pollença i Alternativa per Pollença exigim al batle de Pollença, Tomeu Cifre Ochogavia, màxim responsable de l’Ajuntament, que garanteixi la defensa de la igualtat entre dones i homes i requereixi de manera immediata al responsable de l’organització d’aquesta festa, el regidor de festes del Moll Andrés Nevado, a que comparegui per donar explicacions i demanar disculpes públiques. Els fets lamentables succeïts sota la seva organització i que han estat finançats amb recursos públics no es poden tolerar en una administració pública compromesa amb la igualtat.
I és que, a la gravetat del fet que es produís l’espectacle eròtic, s’hi suma que les imatges dels fets han estat exposades a les xarxes socials sense cap mena de mirament ni vergonya, normalitzant el que no hauria de ser normal en ple segle XXI.
L’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Pollença que ha de ser transversal i promoure polítiques d’igualtat i d’erradicació del sexisme en les seves múltiples formes, manca de sentit si el propi Ajuntament organitza i finança aquests espectacles. No es pot entendre com des d’aquesta àrea, que la duu la regidora Bianca Aguilar d’UMP, es pretén fer feina i avançar en igualtat, mentre el seu company de partit Andrés Nevado rema en direcció contrària.
Es poden trobar aquestes fotografies i altres al següent enllaç: https://www.facebook.com/276965035973648/posts/1112214432448700/?d=n
Descarrega el comunicat sencer en format pdf aquí!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.