Al·legacions a la futura Ordenança reguladora del preu de l’aigua i també a la proposta de desafectació d’un tram del Camí Vell de Bóquer

Unides Podem Pollença presenta diverses al•legacions a l’aprovació provisional de la nova ordenança que regularà el preu del subministrament d’aigua a través de la xarxa domiciliària (efectuada el dia 28/11/2019) i també a l’aprovació inicial inicial de l’expedient de desafectació d’un tram del camí núm. 77 Camí Vell de Bóquer (efectuada el dia 28/11/2019 també).

En relació a la primera, (Exp. Electrònic ABS 2019/982), Unides Podem Pollença, havent estudiat la documentació, la legislació vigent i dades estadístiques del GOIB i de l’IBESTAT, demana que es revisin i ampliïn les bonificacions existents (pujant el coeficient del SMI de 1,25 a 1,75 i ampliant el baix consum dels 10 m3 als 15 m3), hi hagi algunes modificacions en el text i que s’incorporin tarifes específiques per les llicències de lloguer turístic (VT, ETH, ETHPL i ETH60), vigents només en els mesos de temporada alta. També es demana que s’actualitzi el portal d’EMSER2002 a l’Ajuntament de Pollença per poder-hi veure les dades actuals de consum d’aigua, percentatges de reciclatge, etc., una pàgina web que no s’actualitza des del 2013… 

Al·legacions aprovació provisional de l’Ordenança preu aigua

consumo_agua

Imatge extreta de la pàgina web d’ecoembes

En relació a la segona, (Exp. Electrònic ABS 2005/601),  havent estudiat la legislació vigent i havent-se coordinat amb els STM, demana l’eliminació de la restricció de poder “dur cans […] (encara que vagin fermats i acompanyats, excepte els cans pigall)”, ja que no hi ha cap precepte legal explícit que marqui que no es poden portar cans si aquests van fermats i acompanyats, no entenent-se, per tant, el motiu d’haver-se imposat aquesta restricció que impossibilitaria a les famílies passejar amb els seus cans pel Camí de Bóquer, sempre que aquests vagin fermats i acompanyats.

També es fa constar la necessitat de dignificar el jaciment arqueològic de Bocchoris en coordinació amb el CIM, i que s’assenyali correctament el canvi de traçat quan aquest sigui efectiu.

Al·legacions proposta desafectació tram camí n. 77 Camí Vell de Bóquer

01

Imatge extreta de la pàgina web de Trail Running Mallorca

Hi ha 2 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.