Suport al Manifest de la Plataforma contra l’ampliació de l’Aeroport de Palma, “No més avions!”

Unides Podem de Pollença recolza el manifest llançat per aguait on es reclama no ampliar l’aeroport de Son Sant Joan, Palma. Compartim totalment la seva postura, donat que no pensem que les Illes puguin (ni hagin) d’absorbir més visitants ni més vols (en definitiva, més turisme), ja que la pressió sobre el territori ja és immensa. Estem en Emergència Climàtica 🚨🌍… transformam les paraules en fets?

Unides Podem Pollença vol donar suport al manifest llançat per la Plataforma contra l’ampliació de l’Aeroport de Palma”, on es reclama no ampliar l’aeroport de Son Sant Joan. Compartim totalment la seva postura, donat que no pensem que les Illes puguin (ni hagin) d’absorbir més visitants ni més activitat al seu ja saturat aeroport (en definitiva, rebre més turisme). La petjada humana és ja immensa i estem en Emergència Climàtica 🚨🌍… transformam les paraules en fets?

Es va declarar l’Emergència Climàtica a Pollença gràcies a una Moció presentada pels companys i companyes d’Alternativa per Pollença, a la qual evidentment vàrem votar a favor. No podem permetre’ns no criticar l’actual model econòmic i productiu de les Illes. Si estàs d’acord amb el Manifest i vols llegir-lo sencer, entra i signa 📝 aquí!:

 

Manifest aguait

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.