Al·legacions a l’Ordenança que concerneix l’Arxiu Bestard / Cerdà

Unides Podem presenta  al•legacions a l’aprovació inicial de l’ordenança reguladora del preu públic per reproducció i comunicació pública de documents del fons fotogràfic Bestard / Cerdà del passat 30/10/2019, impulsada entre d’altres per peticions d’associacions, empreses i particulars que demanan fotografies d’aquest arxiu, una meravella que ens mostra la història del nostre Municipi.

Des d’Unides Podem, havent estudiat la documentació, demana que es pugui incorporar una bonificació del 100% per aquelles persones jurídiques (en les que hi ha entitats de caire social no lucratiu) que hagin tingut un rendiment econòmic negatiu fins a uns beneficis nets inferiors a 10.000€, per facilitar així que entitats socials del poble gaudeixin gratuïtament dels tresors del fons fotogràfic Bestard / Cerdà.

També feim la consideració que la tasca de digitalitzar, en general, la major quantitats de documents pertanyents a l’Ajuntament és una tasca a seguir realitzant per agilitzar l’Administració pública i facilitar la feina de tots els seus integrants. Així ho vàrem dir en l’Ordenança que regulava l’expedició de documents, i així ho tornem a afirmar aquí. Si és necessari externalitzar un servei dotat de personal i fons que s’encarregui de digitalitzar l’Arxiu històric, l’Arxiu d’Urbanisme, les fotografies d’en Bestard / Cerdà, pot ser val la pena agafar aquesta decisió política. Podeu estar segurs/es que no ens hi oposarem.

Com és habitual, podreu consultar el contingut complet de l’Al·legació a continuació:

Al·legacions Ordenança Preu Públic Arxiu Bestard

schatze-arxiu-bestard-3_g

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.