UN NOU CAPÍTOL EN EL MELODRAMA DEL (NOU?) PAC DE POLLENÇA

Ahir sortia la nota informativa sorpresa de la Conselleria de Salut i Consum (a consultar íntegrament aquí), on s’afirmava que

 La Conselleria de Salut i Consum enllestia els tràmits per començar la construcció del CS de Pollença… 

i la pregunta que ens apareix de seguida… per què no ho ha fet abans això? 

Resulta curiós que, no havent canviat en res la situació des de que un notari negués la cessió de Can Conill pel fet d’existir una Moció (oposició i UMP en la passada legislatura) que demanava que el PAC es fes a Can Bach, ara sembli que tot està llest, a punt i que aquesta cessió formal es podrà fer sense cap problema.

Veient els esdeveniments, que tornen a aportar “salsaroseo”, un nou capítol en el melodrama del (nou?) PAC de Pollença, se’ns demostren diverses sospites que ja es tenien:

  • El projecte del PAC no està redactat, tal com s’havia dit en moltes ocasions, el qual suposa una mentida per la ciutadania de Pollença. La nota informativa comenta que ja s’han pagat 53.445,70€, però no diu quan es va començar a redactar.
  • Aquesta no redacció suposa que, tot i que no hagués existit cap moció i s’hagués cedit Can Conill, el PAC no estaria començat a hores d’ara.
  • Existeix un component altament electoralistadonat que s’acosten les Eleccions Generals del 10N, el qual ens torna a remetre, com hem dit tant a la tertúlia de polítics com en diverses rondes amb l’oposició, que existeix una batalla de caràcter  polític i no tècnic. 
  • Que els informes tècnics Municipals que daten de mitjans del 2018 no s’han volgut tenir en compte i això suposa un menyspreu al criteri del personal qualificat del nostre Ajuntament.
  • Que, en definitiva, hi ha el risc greu i demostrat que no es pugui trobar un notari disposat a efectuar la cessió formal del solar, donat que la Moció que ho va aturar la primera vegada no ha desaparegut, segueix vigent…

Per tant, davant tot això, demanem serietatalçadaresponsabilitat. Esteim davant una de les obres més importants per les properes dècades a Pollença. Unes obres que, seguint d’aquesta forma, es faran amb nul consens polític, sense que la població entengui tot l’entramat burocràtic existent i amb una imatge deplorable.

Exigim una reunió d’urgència (que s’ha manifestat també per part d’Alternativa per Pollença) amb personal tècnic del Govern de les Illes Balears i tots els partits del Consistori de Pollença perquè se’ns aclareixi què està passant, què s’ha fet fins ara i que es posin les cartes damunt la taula. Tenim una setmana abans del Ple Extraordinari del proper 30/10/2019. Aprofitem-la, i no la utilitzem pel joc polític brut inútil.

_2019_10_21_2401220

Projecció del PAC a Can Conill, amb el projecte ENCARA en fase de redacció.

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.