Resum del Ple Ordinari de setembre

Una vegada més, presentem el resum del passat Ple Ordinari de setembre, celebrat el passat dia 26/09/2019. Destacar la falta d’actitud negociadora i de cultura política de l’equip de govern, que ni es va dignar a presentar esmenes a la nostra primera moció ni va escoltar les nostres contra-rèpliques. Queda molta, molta feina per fer.

També destacar que la durada maratoniana dels Plens s’evitaria amb més sessions ordinàries, tornant a 1 mensual com s’havia fet durant totes les passades legislatures. Per això, de fet, es deixaren 2 mocions sense debatre i tampoc es respongueren les nostres 32 preguntes de control i seguiment.

Podeu consultar el resum a aquest enllaç! 

unnamed

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.