Presentam una moció per l’augment de la transparència i la participació ciutadana

Des d’Unides Podem, vàrem presentar la nostra primera moció des de que som a l’Ajuntament de Pollença el dia 13/09/2019, amb el títol Moció per l’Augment de la Transparència i la Participació Ciutadana

En aquesta, es proposen mesures que ens facin ser pioners a les Illes Balears i ens apropin a els Ajuntaments més importants de l’Estat, com són el de Madrid Barcelona. Proposam una actualització i ampliació d’informació des del Portal de Transparència, incorporant-hi des dels CV (Curriculum Vitae) de tots els regidors i regidores, a un exemple de nòmina (amb dades sensibles esborrades) dels membres de la corporació amb dedicació exclusiva o parcial.

També demanam la incorporació de llenguatge inclusiu i, per fomentar la reflexió i Participació Ciutadana, proposam que s’incorpori un nou apartat amb tots els programes electorals d’aquells partits que es presentaren a les eleccions del 26 de maig a Pollença.

Esperem que rebi suport i col·loqui a Pollença com a Municipi que camina cap a una democràcia sana i on la seva ciutadania té accés al màxim d’informació possible.

Consulta la integritat de la moció aquí!

Print

Hi ha 2 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.