Valoració Reunió de Joventut (27/06/2019)

Aprofitant l’anunci que ha fet l’Ajuntament de Pollença que convoca, pel dia 5 d’octubre una Assemblea Oberta de Jovesa les 17:00 al Club Pollença, emetem la nostra reflexió en torn a la trobada que es realitzà el dia 27/06/2019 al Centre Cultural, Pollença.

Com a resum, considerem positiu que es convoqués el jovent perquè aquest pogués expressar les seves preferències, que fos de participació oberta i que es recollisin propostes i les dades dels i les assistents per passar-los informació i els resultats de la reunió. 

Precisament i com a punt criticable, han passat moltes setmanes i no hi ha hagut un retorn formal amb els resultats de la reunió (què es va tenir en compte? què no? per què?, …). Tampoc es va parlar explícitament de la creació d’un Consell de Joventut, quan és un punt de gran interès i que necessita posar-se en marxa, quan abans millor. 

Ara, veurem com es desenvolupa la reunió del dia 5 i si se’n fa un retorn, més enllà d’una acta, del que es té en consideració què no. La participació ciutadana funciona si del que obtens en reunions amb la ciutadania, en fas una devolució i expliques què pots aplicar i què no, justificant les teves accions.

Per tota la valoració, consulteu l’enllaç que segueix i que us obrirà un document en format PDF.

∼ Valoració Reunió Joventut, 27062019

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.