Al·legacions per aturar la pujada de preus de l’escoleta Municipal de La Gola i per repensar la taxa d’activitats

Unides Podem presenta diverses al•legacions a les aprovacions inicials i provisionals de les ordenances fiscals (efectuada dia 24/07/2019) que concerneixen la pujada de preus de l’escoleta Municipal i la taxa d’activitats, establiments i instal•lacions.

En relació a la primera, (Exp. Electrònic ABS 2019/932), Unides Podem, havent estudiat la documentació disponible i havent-se reunit amb representants de l’AMIPA, demana la congelació dels preus, l’aplicació de noves bonificacions i l’estudi de com funcionen aquestes i el treball conjunt de tots els grups polítics per crear un reglament de règim intern de l’Escoleta Municipal d’Educació infantil de La Gola.

√ Al·legacions Ordenança Preu Públic Prestació Serveis Escola Municipal 

En relació a la segona, (Exp. Electrònic ABS 2019/1321), havent estudiat la documentació, legislació i ordenances fiscals d’altres Municipis, demana que es torni a estudiar el quadre de tarifes, incorporant dins la classificació actual tarifes específiques segons tipus de negoci, que es contemplin noves bonificacions i que es baixi la tarifació per m2 , que és força elevada.

Al·legacions Ordenança Fiscal Activitats, Establiments i Instal·lació

28059278_937956063048910_8566546825052174487_n

Imatge extreta del Facebook de l’Escoleta Municipal La Gola. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.