Projecte “CUNETAS”

Bon diumenge companys i companyes!

Ens han escrit des d’aquest projecte anomenat CUNETAS, un projecte de curtmetratge que gira entorn als desapareguts del franquisme durant la Guerra civil espanyola. És una història de ficció i tenen previst fer el rodatge a l’abril.

Volem aportar el nostre granet d’arena a aquest meravellós projecte compartint i fent difusió tant de la pàgina de facebook del projecte com de la pàgina on tenen un CROWDFUNDING per captar fons i completar el finançament que necessiten per rodar.

Deixem un fragment d’entrevista a Francesc Marc Àlvaro on s’explica la importància d’explicar la Hª a través de la ficció:

“Perquè la ficció no vol documentar la veritat – això és tasca de la història – sinó explorar un terreny ambigu on les coses són i no són a la vegada. La ficció lliga amb la memòria perquè és mentidera i atzarosa, és híbrida i va lligada a les emocions més que a la raó. La memòria és la base de grans obres de la literatura i el cinema perquè parteix del material més delicat de la condició humana, allí on les ombres ens assetgen.”

Compartiu, visitau la pàgina i feis difusió!!

Bon diumenge, salut i força.

https://www.verkami.com/projects/15118-cunetas

https://www.facebook.com/CunetasFilm/?fref=ts

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.